Konyhabútorok

Konyhabútorának tervezésekor figyelembe vesszük az ön elvárásait és kéréseit.
Fő célunk hogy a meglévő és leendő ügyfeleink elégedettek legyenek az általunk készített végtermékkel ezért minőségi anyagok felhasználásával, készítjük bútorainkat.

A munkáinkhoz megpróbáljuk a minőséget és a pontosságot társítani, emellett helyszíni ingyenes szaktanácsadással próbáljuk segíteni a leendő megrendelőinket. Nálunk nincsenek kötött elemek, méretek, formák; milliméter pontosan akkora bútor készül, amekkorát a hely kínál. A meglévő és visszatérő ügyfeleink elégedettsége bizonyítja a munkáink szakmai hátterét.
Konyhabútort nem évente és nem is kétévente készíttetjük, hanem több évtizedre előre gondolkodunk. Ezért érdemes már a tervezésnél végig gondolni hogy milyen anyag felhasználással gyártatjuk.

Az általunk készített konyhabútorokat minőségi alapanyagokból készítjük, ez által a konyhabútor élettartama meghosszabbodik és megkönnyítik mindennapjait az étel készítés terén. Praktikus elrendezéssel és belső kiegészítőkkel bővítjük egyedi igények szerint.

Az elkészült konyhabútor használatba vétele során az ajtó frontokat mozgató pántok, szerelvények és a fiókokat mozgató vasalatok vannak kitéve a legnagyobb igénybevételnek. Ezért közép vagy felső kategóriájú szerelvényekkel ellátott konyhabútort érdemes megvásárolni.

Nézd meg képgalériánkat

Kapcsolat

Ottó Bútor

6400 Kiskunhalas, Fejérföld u. 9.

Tel.: +36 20 329 05 68

Web: www.ottobutor.hu

Facebook: Ottó Bútor

Nyitva tartás

H-P 8:00 - 16:00